Martesat Shqiptaro Serbe Tradhëti kombëtare/Çmenduri e kohes/Kategori pa ndjenjna kombëtare/Apo individ të prapambetur (analfabet)
2 posters
Autori
Mesazh
Admin Depca Administrator
Numri i postimeve : 218 Pikë : 621 Rrespekte : 30 i/e Regjistruar më : 24/08/2009 Vendndodhja : M Hobi : Explorimi Humori : Brenda normales
Titulli: Martesat Shqiptaro Serbe Tradhëti kombëtare/Çmenduri e kohes/Kategori pa ndjenjna kombëtare/Apo individ të prapambetur (analfabet) Fri May 21, 2010 2:25 am
Martesat Shqiptaro Serbe / Tradhëti kombëtare! / Çmenduri e kohës! / Kategori pa ndjenjna kombëtare! / Apo individ të prapambetur (analfabet)!
Viteve të fundit kjo dukuri jashtmase negative është në rritje dhe nuk ka të ndalur. A janë kjo kategori shqipfolësish të vetëdijeshëm cka janë duke berë, Janë analfabet? Nuk kanë as edhe një ndjenjë kombëtare? Apo kanë ndonjë qëllim tjetër që nuk arrij ta kuptoj dot assesi. Kjo dukuri negative më e përhapur thonë se është në rrethinën e Shkodres.
Do te postoj edhe disa video materiale me intervista te atyre te ashtuquajturave femra shqipfolese qe kane dhene per disa mediume.
Kjo e gjorë shkon deri aty ku thotë se nuk më kanë pëlqyer meshkujt shqiptarë turp turp turp nuk e lan kete turp as Adriatiku!!!!!
Edituar për herë të fundit nga Admin Drini në Wed Mar 30, 2011 1:23 pm, edituar 1 herë gjithsej
Gresa Anëtarë
Numri i postimeve : 2 Pikë : 7 Rrespekte : 5 i/e Regjistruar më : 08/11/2010
Titulli: Re: Martesat Shqiptaro Serbe Tradhëti kombëtare/Çmenduri e kohes/Kategori pa ndjenjna kombëtare/Apo individ të prapambetur (analfabet) Mon Nov 08, 2010 3:17 am
Cmenduri verrtet individ pa as edhe nje ndjenje kombetare pa moral turp turp
Martesat Shqiptaro Serbe Tradhëti kombëtare/Çmenduri e kohes/Kategori pa ndjenjna kombëtare/Apo individ të prapambetur (analfabet)